dimecres, de gener 02, 2008

Bubble

A bubble to share with a small yellowish flower, surfing over the world, flowing with currents, fashion, wind, light of stars. Shapes swirling on its surface, reflecting convex words back at you, a shadow of hues which overwhelms all senses, ponder reality or imagination. Strangeness molds itself into a spherical space as it uncurls from the great void of nothingness. The thinnest of walls separates my bubble from the land outside, walls aglow with oily patterns, carriers of ephemeral wisdom, to be read before it is rewritten by some other invisible hand. As a bubble I began and as a bubble I shall end: a sonic whisper and I’ll be gone….. forever.

5 comentaris:

Marta ha dit...

Bonic relat i bonica imatge amic Poeta. Les bombolles de sabó sempre m'han fascinat, no sé si per la seva lleugeresa, per l'espectre de colors de la superfície, per la capacitat d'unir-se unes a altres i finalment desaparèixer en el no-res.

Antitot ha dit...

Poeta, això d'usar un blog públic per les seves intimitats....mmm...però bé, ho trobo bé des de la faceta d'escriptor!

Poeta per un dia ha dit...

Intimitats amic Antz??? Si escric en anglès és intimitat, si ho faig en català no!!? Potser sí que quan escric en anglès tinc tendència a ser més intimista, que no vol dir que descrigui intimitats! Però, si et refereixes als meus hàbits higiènics i a la mania que tinc de fer bombolles de sabó dins la dutxa amb el hoola-hoop, llavors sí que vas encertat ;p

La dama que sospira ha dit...

Bon any poeta, i a tots els lectors del blog!!!

ostras, enviam una foto teva a la dutxa fent bombolles amb el hoola hoop, please, que has d'estar molt mono. (et pots tapar les parts intimes si vols es clar).

molts petons, trinxi del meu cor!!!

Poeta per un dia ha dit...

Si em tapo les parts íntimes no podries veure el hoola-hoop, ja que és el mateix.... ;p..... Comencem l'any amb un nivell correcte als comentaris.... bufff!!! Petonets!!