divendres, de novembre 09, 2007

El Devorador de Problemes

Avui concedeixo l'espai al senyor Drew Flaherty, artista australià que ens ofereix la possibilitat d'afegir el nostre problema (o problemes) a una llarga llista que es mantindrà oberta durant unes setmanes, fins que caigui de la part inferior d'aquesta pàgina de vidre, on podeu trobar la magnífica aplicació -sí, sí, això vol dir que cal desplegar aquesta pàgina fins el final, amb el perill notable que comporta la visualització, per molt fugisera que sigui, de les reflexions, narracions i pertorbacions ja publicades, si bé sempre podeu tancar un momentet els ulls. A partir de l'instant en què desaparegui d'aquest indret que és meu i vostre, el problema escrit serà fagocitat per una colla de dimonis escuats i camacurts que, acte seguit, l'eructaran en forma d'ozó líquid que contribuirà a apedaçar l'atmosfera i a salvar-nos de la cremor ultraviolada i apocal·líptica dels rajos solars. Es una metamorfosi agraïda, a la que us convido a col·laborar (i us farà falta el flash, però tinc confiança que el vostre ordinador no en va curt, de flash).

6 comentaris:

La dama del Nord ha dit...

carai. quines idees. pero no estaria gens malament anar escriguent, això si, amb lletra ben grossa i amb un paper força petit, i que cada vegada que en posem 1 caigui l'anterior.

petonets

samain ha dit...

Uauu... encara tins els fotoreceptors alterats i la part del meu cap destinada a interpretar i arxivar la informació vista, treient fum... tota una metàfora visual a la condició humana: aniré recollint les paraules que caiguin de la pàgina de vidre!

ragnarok ha dit...

Interessant crida a la fagocitosi del problema amb finalitats ecologistes de regeneració d'un mal dit forat a l'envolta gasosa del planeta. Desconeixia l'art del senyor Flaherty, tota una descoberta, senyor Poeta, s'agraeix!

Josep Maria Augé ha dit...

Curiós, si senyor...

Auryn ha dit...

Quines coses més curioses es troben per la xarxa... Ta bé, ta bé...

Petonets!!!

Marta ha dit...

Ostres, és curiós. A veure si desapareixen tots els problemes i perocupacions de la gent que ha anat ampliant la llista.

Petonets