dimecres, de febrer 27, 2008

Once

Avui una cosa tan senzilla com enllaçar-vos un youtube d'aquesta pel·lícula i recomanar-vos-la efusivament. Once, del dublinès John Carney



12 comentaris:

Josep Maria Augé ha dit...

Pastelón de cuidado Poeta!!!!!Però entenc el seu èxit, ara que està de moda aquesta sensibilitat postgrungeana; aquesta delicadesa visual pretenciosa pròpia del disneyworld...
Poeta, dedica't a dedicar pelis de sèrie B pq sinó faràs un disbarat, tot i que entenc el teu modus operandi (aquesta peli té el mateix efecte que el lambrusco en les noies...).

De bon rollo Maese!

Poeta per un dia ha dit...

Doncs, mira, què vols que et digui, Antz,... em va agradar... així de senzill, sense donar-li més voltes, sense buscar tres peus al gat ni quatre potes al llangardaix... Suposo que l'ambientació a Dublin, el folkie, la candidesa de l'actriu, la iaia de l'autobús.... Sap greu no poder-li dir el contrari, no poder afirmar que es tracta d'una estratègia comercial per part meva,... però no! ;p

digue'm ariadna ha dit...

... Em té francament encuriosida això del Lambrusco...

Poeta per un dia ha dit...

Segons la generalització de l'Antz, Ariadna, pel sol fet de ser noia, hauries de saber-ho ;p

digue'm ariadna ha dit...

... Lleig, poeta, molt lleig... El símil d'enologia i gènere de l'Antitot mereixia una explicació, abans de ser recriminada la generalització feta...

Poeta per un dia ha dit...

Lleig, tens raó... un intent malaurat d'ironia per a incentivar l'explicació Antziana que, malgrat tot, no ha aparegut... ;p

Poeta per un dia ha dit...

Lleig, tens raó... un intent malaurat d'ironia per a incentivar l'explicació Antziana que, malgrat tot, no ha aparegut... ;p

Josep Maria Augé ha dit...

Poeta & Ari, la manera més adequada de concluir aquest diàleg és comprovar-ho amb un bon sopar ben banyat per...Lambrusco!;P

digue'm ariadna ha dit...

... Un bon sopar jo no el "banyaria" amb aquest vi, Antitot...

Josep Maria Augé ha dit...

Doncs amb quin, Ariadna???

digue'm ariadna ha dit...

... Mmm... et diré que si el bon sopar va bé per triar un blanc, seria de paladar més aviat sec, ben fresc i sense agulla; i si el sopar va bé per triar un negre, escolliria un vi de bon paladar, amb aroma i cos, sense que ni un ni l'altre poguessin dominar massa per sobre del que s'està menjant...

Jordi Soldevila ha dit...

Poeta,
aquesta vegada (i que no serveixi de precedent :P ) hauria de donar la raó al Sr. Antitot...

Si t'has d'endinsar a terres irlandeses... hi ha millors opcions!! (com sempre, els grans i insuperables U2 jeje).

L'última versió amb la seva col·laboració (aquí)